Zeytinyağı Lisanslı Depoculuk İhtiyaç Değerlendirme Toplantısı

GMKA tarafından uygulanan Kırsal Ekonominin Geliştirilmesi Sonuç Odaklı Programı kapsamında kırsal kesimde üretkenliğin artırılması ve refah düzeyinin geliştirilmesi amacıyla tarımsal faaliyetlerde ortak iş yapma kültürünü sağlamayı hedefleyen çalışmalar kapsamında 08 Mart 2023 tarihinde Balıkesir GMKA hizmet binasında gerçekleştirilen Zeytinyağı Lisanslı Depoculuk İhtiyaç Değerlendirme Toplantısı’na Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı A.Tarkan Denizer katılım sağladı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir İl Tarım ve Orman  Müdürlüğü, Ticaret il müdürlükleri, Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Borsası, Ayvalık Ticaret Odası, Burhaniye Ticaret Odası, Edremit Ticaret Odası, Edremit Ticaret Borsası yetkilileri ile zeytinyağı lisanslı depoculuğu değerlendirildi.