Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 2. Ekonomi Konferansı hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) arasında 3 Temmuz 2018 tarihinde imzalanan Mutabakat Zaptı ile “Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu” kurulmuştur. Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu, Türkiye ile KKTC arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişimine destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.
Daha önce 2019 yılında birincisi düzenlenen “Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Ekonomi Konferansı”nın ikincisinin, 19 Nisan 2024 tarihinde İstanbul’da düzenlenmesi planlanmaktadır.  Konferans kapsamında, KKTC’de iş yapma fırsatları ve yatırım ortamına ilişkin sunumların yanısıra,
çeşitli sektörel paneller ve devamında da iş görüşmeleri düzenlenecektir.
Konferansa katılım ücretsiz olup, katılım teyidi için https://anket.tobb.org.tr/#/anket/TURKIYEKKTC-EKONOMI-KONFERANSI linkinde yer alan başvuru formunun en geç 15 Nisan 2024 Pazartesi gününe kadar doldurulması gerekmektedir.
Taslak program en kısa sürede paylaşılacaktır.

Bunları da Okuyabilirsiniz