TİCARET ODASINDAN ZEYTİN ZEYTİNYAĞI ÜRETİCİLERİNE ÖDÜL TÖRENİ

11 Temmuz 2017 tarihinde Güre Adrina Otel’de ulusal ve uluslararası yarışmalarda bölgemizi başarıyla temsil eden üreticilerimize Edremit Ticaret Odası tarafından bir ödül töreni düzenlendi.

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim ÖZDEMİR, Edremit MYO Müdürü Yrd.Doç.Dr. Raif SAKİN, Borsamız Başkanı A.Tarkan DENİZER, Edremit Ticaret Borsası Coşkun Salon, meclis üyelerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz,İlçe Tarım Müdürü Recep Özbudak,Edremit Zeytincilik Üretme İstasyonu Müdürü Murat Özçakır,tadım uzmanı Birsen Pehlivan firma temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşması yapan Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon “Ulusal ve Uluslararası alanlarda düzenlenmiş zeytin-zeytinyağı kalite yarışmalarında bölgemizi başarı ile temsil ederek madalya ile dönen zeytin-zeytinyağı üreticilerimizin ödüllerinin verileceği bu programa katıldığınız için öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Edremit Ticaret Odası olarak zeytin ve zeytinyağına çok önem verdiğimizi özellikle belirtmek istiyorum. Çünkü zeytincilik bölgemizin temel geçim kaynağıdır. Bu sektörün geliştirilmesi, diğer ülkelerle yarışır hale gelmesi hem bölgemize hem de ülke ekonomisine konulan hedeflerin yakalamasında katkı sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Zeytindostu Derneği temsilcisi, tadım uzmanı Birsen Pehlivan’ın yaptığı konuşmalar ardından ödül törenine geçildi.

Ödül töreninde ulusal-uluslararası yarışmalarda elde ettikleri başarılar için plaket takdimleri yapıldı. Fotoğraf, ikram ve röportaj merasimi sonrası tören sona erdi.

Törene katılamayan Borsamız üyesi Selin ERTÜR’ün plaketini Borsamız Başkanı A. Tarkan DENİZER teslim aldı.

Törende plaket verilen firmalarımız;

ALİ PEKİN GIDA LTD ŞTİ-HASAN HAYRİ PEKİN

FRESH FUTURE-MUHAMMED KOŞAN

AYKAN ZEYTİNCİLİK-ERKAN AYKAN

GÖKDUMAN TARIM LTD ŞTİ-NERMİN NERBAL GÖKDUMAN