NN Hayat – Önce Sağlık Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Bilindiği üzere Oda ve Borsa üyelerimize, ailelerine ve çalışanlarına özel olarak NN Hayat ve Emeklilik firması tarafından hazırlanan Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının tanıtımı, 28 Ocak 2020’de Birlik Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımıyla yapılmıştı.

Bu vesileyle hem Oda-Borsa üyelerimizin sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması, hem de camiamızda TOBB ETÜ Hastanemizin kullanımının artırılması amaçlanmıştır. Ayrıca bir ilk daha gerçekleştirilmiş ve bu sigorta ürünün sadece firmanın kendi acenteleri tarafından değil, isteyen tüm sigorta acenteleri tarafından da satılabilmesi imkânı getirilmişti.

Mart ayından itibaren ülkemizi de etkisi altına alan COVID-19 salgınıyla birlikte, söz konusu ürününün tanıtımına yönelik faaliyetler ve dolayısıyla üyelerimize yönelik bilgilendirmeler duyurulmuştur.

Eylül ayından itibaren bu tanıtımın yeniden başlatılması planlanmaktadır. Böylece üyelerimizin, ailelerinin ve çalışanlarının daha uygun koşullarda sağlık hizmetleri alabilmelerine de katkı sağlanmış olacaktır. Ayrıca COVID-19 kapsamında devlet tarafından karşılanacağı belirtilen giderlere ek olan tetkik ve tedavi giderleri de bu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünü kapsamına alınmıştır.

NNHayat