BALIKESİR’DE MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile başlayan Milli İstihdam Seferberliği’ne Balıkesir’de sessiz kalmadı. Vali Ersin Yazıcı öncülüğünde düzenlenen “Balıkesir Milli İstihdam Seferberliği” toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir’in proje ve yatırımları ile istihdama önemli katkılar sağladığını söyledi. Uğur, “15 Temmuz darbe girişimi ile hedeflerine ulaşamayan karanlık güçler ekonomi terörü ile de hedeflerine ulaşamayacaklar” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile başlayan Milli İstihdam Seferberliği’ne Balıkesir’de sessiz kalmadı. Vali Ersin Yazıcı öncülüğünde “Balıkesir Milli İstihdam Seferberliği” toplantısı düzenlendi. Balkonuk Center’de düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, oda başkanları, kurum müdürleri, STK temsilcileri, yatırımcı, sanayici ve iş adamları katıldı.

Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız A.Tarkan DENİZER de toplantıda yer aldı.

milli-istihdam-seferberligi-toplantisi-yapild-9274807_o

Bunları da Okuyabilirsiniz