Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı,Borsamız ve Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri İle Bir Araya Geldi

6 Ağustos 2019 tarihinde Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Borsamız ve Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı A. Tarkan Denizer Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Salon,  Meclis Başkanı Mehmet Hakkı Semerci ve Yönetim Kurulu üyelerimiz hazır bulundu.

Toplantıda Edremit’in ve bölgemizin sorunları, çözüm yolları ile beraber incelendi. Konu başlıkları arasında gürültü kirliliği, zeytin alanlarında yaşanan hırsızlık olayları, zeytin sineği ile mücadele, özellikle yaz aylarında yaşanan Akçay ve Altınoluk kavşaklarındaki trafik sorunu, farklı illerde kültürel farkındalık amaçlı “Balıkesir Günleri” düzenlenmesi yer aldı.

BİRLİKTE HAREKET EDEREK, GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Balıkesir için daima tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği halinde olduklarını söyleyen Vali Yazıcı, “Hepimizin amacı Balıkesir ve Balıkesir için çalışmak. Hep beraber el birliğiyle şehrimize daha fazla ne katabiliriz, bunun mücadelesini vereceğiz. El ele vereceğiz. Herkes gücü nispetinde Balıkesir’e katkı sağlayacak. Balıkesir’imiz için yan yana olalım. İlimiz için birlikte hareket ederek, güzel projelere imza atacağız.” dedi.

Vali Yazıcı, Balıkesir’de ticaret ve sanayinin sürekli gelişim gösteren bir yapıda olduğunu Balıkesir’in gelişen bu potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilerek kentin daha da iyi noktalara gelmesi için elbirliği, iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Balıkesir’in önümüzdeki günlerde çok önemli bir cazibe merkezi olacağının kaydedildiği konuşmalarda, sanayici ve iş adamlarımızın sorunlarını çözme adına bu toplantıların daha sık bir şekilde düzenlenmesine karar verildi.